Niet mijn oorspronkelijke bedoeling om hier een artikeltje van te maken, maar toen ik alles begon samen te stellen in de kom vond ik het zò een vrolijk bord, dat ik er wel foto’s van moést maken. Bij deze dus ook het receptje :-)
De groenteschotel is ook perfect om deze zomer tijdens een barbecue te serveren denk ik. Maar zolang het zonnetje nog een beetje wegblijft, serveren we het gewoon binnen :-)
Wit visje met groentjes uit de oven en een walnotendressing
Goed voor zo'n 4 porties
Ingredients
- VIS
- Wit visje (kabeljauw, pangasius, ..)
- klontje boter
- peper & zout
- GROENTEN + PASTA
- 1 courgette
- 2 rode paprika's
- 1 bosje radijzen
- 6 groene asperges
- peper & zout
- olijfolie
- 150 gram vlinderpasta
- DRESSING
- walnootolie
- honing
- peper en zout
Instructions
- Verwarm je oven voor op 180°C.
- Ik maakte mijn vis ook klaar in de oven, zo'n 25 minuten op 180°C, maar dit kan je ook in de pan klaarmaken.
- De groente was en snijd je allemaal en schik je op 2 bakplaten. Giet er wat olijfolie over en royaal peper en zout. Beetje rondhudselen en de oven in, zo'n 30 minuten.
- De pasta kook je gewoon gaar.
- Voor de dressing doe je zo'n 10 eetlepels walnootolie samen met zo'n 2 eetlepels honing in een kommetje en dit meng je met wat peper en zout.
- Meng dan de pasta, de groenten en de dressing en serveer met het stukje vis (en wat rucola als je wil!)
Liefs, Karolien
Geef een reactie