Geen nieuw receptje denk ik, maar ik heb er toch een beetje mijn eigen ding aan gegeven. Pasta met kruidige Boursin, room, spekjes, rucola en een scheutje witte wijn. Meer heb je eigenlijk niet nodig! Zo’n heerlijk pasta’tje om op vrijdagavond voor de tv op te smikkelen. Nom nom nom …
Pasta Boursin
Goed voor 4 personen
Ingredients
- 500 gram pasta (kies je favoriet)
- 1 pakje Boursin fijne kruiden en look (150 gram)
- 200 gram spekjes
- 3 à 4 eetlepels room
- 1 klein gesnipperd uitje
- Scheut witte wijn
- Peper om af te kruiden
- Rucola om af te werken
Instructions
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de spekjes bruin in een pan, voeg er dan de ui aan toe en bak goudbruin. Doe het pakje Boursin erbij, samen met een beetje room. Laat het smelten en roer goed tot het een sausje is. Voeg room toe indien nodig/naar smaak. Giet er een scheutje witte wijn bij en kruid af met wat peper.
- Meng de saus onder de pasta en dien op met een handjevol rucola!
Liefs, Karolien
Geef een reactie