Voor deze heerlijk luchtige, zoete koekjes maakt mijn ikhounietvankokos-brein graag een uitzondering. Weinig ingrediënten, heel snel klaar en als je helemaal gek wil doen, kan je er ook nog chocolade overheen doen. Jummy!
Deze makronzen neigen eerder naar merengue dan naar de zware kokoskoeken uit de winkel. Wil je ze toch graag wat zwaarder? Voeg dan wat extra kokos toe.
Kokosmakronzen
Ingredients
- 4 eiwitten
- 200 gram suiker
- snufje zout
- 230 gram kokos
Instructions
- Verwarm de oven voor op 150°C.
- Doe de eiwitten, de suiker en het zout in een kom en klop tot stevige pieken.
- Meng de kokos door het eiwitmengsel met een pannenlekker.
- Schep bolletjes van het kokosmengsel op een bakplaat (met bakpapier!) met een ijsschep.
- Bak de koekjes voor 30 minuutjes op 150°C.
Liefs, Karolien
Geef een reactie