Deze pannenkoekjes zijn perfect voor zo’n ochtend waarin je alle tijd wil nemen. Niet dat ze veel werk zijn om te maken, maar wel omdat je er echt van moet genieten. Heerlijk met een grote berg fruit, wat (geiten)yoghurt en wat ‘goeie’ honing (niet de goedkope variant waar vaak suiker is aan toegevoegd).
Dit receptje is genoeg voor 2 stuks, net goed voor als je alleen bent!
Havermoutpannenkoekjes
Ingredients
- 4 eetlepels havermeel*
- 3 tot 4 eetlepels havermelk*
- 1 eitje
Instructions
- Doe alle ingrediënten in een kommetje en klop ze onder elkaar met een vork tot er geen klontjes meer zijn.
- Verwarm je pan met wat kokosolie (of iets anders, wat je wil) en bak de 2 pannenkoekjes tot ze mooi goudbruin gebakken zijn.
- Beleg met een topping naar keuze
- Smakelijk!
- * Het meel en de 'melk' kan je vervangen door eender welk meel en melk, een handig basisreceptje dus!
Liefs, Karolien
Geef een reactie