Ik hou steeds meer van grote taarten te maken en vooral … om die taarten te versieren! Ik ben verschillende nieuwe dingetjes aan het uitproberen om een extra leuke touch aan mijn taartjes te geven. Deze techniek is er ongetwijfeld één van: hoe schattig zijn die rozenblaadjes?! Technisch gezien kan je ze opeten, maar dan zou ik wel even navragen of de bloemen bespoten zijn. Ik waagde het niet en gebruikte ze enkel als versiering :-)
Rood fruit kan je trouwens ook op dezelfde manier bewerken (en dat kan je zonder problemen naar binnen spelen :-) en ziet er ook super tof uit!
Bereid je voor op nog meer DIY versiering in de komende tijd, I’m on a roll :-)
- 1 eiwit
- suiker
- bloemblaadjes, fruit, ...
- Doe een eiwit in een kommetje en suiker in een ander kommetje. Dompel het fruit/bloemblaadje onder in het eiwit en strooi er dan suiker over. Leg de blaadjes/fruit op een bakplaat met bakpapier. Als je klaar bent met 'besuikeren' zet je dit in de koelkast en laat je het een nachtje opstijven.
- That's it!
Geef een reactie