Because every brownie needs a blondie!
Ik was altijd in de waan dat blondies eigenlijk gewoon brownies zonder cacao poeder waren. Maar niets is minder waar: dat is eigenlijk gewoon een heel ander recept! Lekker fudgy on the inside en knapperig on the outside. En bruine suiker heeft de hoofdrol!
Ik maakte hem voor de eerste keer met overschot zouten karamellen, witte chocolade en paranoten. Geen zin in? Maak hem met stukjes donkere chocolade, kokosnoot of m&m’s – of gewoon lekker naturel.
Blondies
Receptje van https://www.inspiredtaste.net
Ingredients
- 115 gram boter
- 215 gram donker bruine suiker
- 1 ei
- 1 el vanille extract
- Snufje zout
- 130 gram bloem
- + witte chocolade, gezouten karamellen, nootjes, ...
Instructions
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Smelt de boter in een pannetje, voeg er dan de suiker aan toe. Vervolgens het ei, het vanille extract en als laatste de bloem en het zout.
- Meng er de chocolade, gezouten karamellen en nootjes onder en stort het beslag in een met bakpapier belegde brownie vorm.
- Bak de blondie 25 minuten op 175°C.
Liefs, Karolien
Geef een reactie