Pindakaas granola
 
 
Ingredients
  • 500 gram honing
  • 12 eetlepels kokosolie
  • 3 à 4 royale eetlepels pindakaas
  • 500 gram havermout
  • 500 gram speltvlokken
  • 2 eetlepels kaneel
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • Royale snuf zout
  • 2 handjesvol noten (pinda, pecanoten, amadelnoten, walnoten, ...)
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Smelt de honing, kokosolie en pindakaas in een grote kookpot.
  3. Doe hier alle andere ingrediënten bij en meng alles goed door elkaar. Zorg dat alles bedekt is met het honingmengsel. Verdeel het over 4 (met bakpapier beklede) bakplaten. Bak het dan 10 minuten, meng er eens door met een houten lepel en bak het dan nog eens 5 minuten of tot alles goudbruin is. Laat helemaal afkoelen op de bakplaten en schep het dan in luchtdichte potten.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/pindakaas-granola/