Omelet met geitenkaas, boschampignons en spinazie
 
 
Niets afgemeten, dus maak het gerust naar hartenlust! :-)
Ingredients
  • Boschampignons
  • Spinazie
  • boter
  • eitjes
  • wolkje room
  • peper en zout
  • gemalen geitenkaas
  • zachte geitenkaas
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Bak de champignons en spinazie in een royaal klontje boter. Kruid met goed veel peper en zout.
  3. Meng in een kommetje de eitjes met de room, meng er de gemalen geitenkaas onder. Giet dit mengsel over de champignons en spinazie. Verdeel de zachte geitenkaas over de omelet en zet hem dan in de oven. Bak hem +/- 10 minuten of tot dat de eitjes zijn gestold.
  4. Smakelijk!
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/omelet-met-geitenkaas-boschampignons-en-spinazie/