Peach cobbler
 
 
Ingredients
  • VULLING
  • 4 wilde perziken
  • een paar eetlepels rietsuiker
  • DEEG
  • 115 gram boter
  • 125 gram bloem
  • Snuf zout
  • 50 gram rietsuiker
  • 150 gram suiker
Instructions
  1. Smelt de boter in een pannetje, doe hier dan de bloem, zout en de suikers bij. Meng tot een kruimelig geheel.
  2. Snijd de perziken in grote stukken, gooi ze in een (licht beboterde) bakvorm en strooi er een paar eetlepels rietsuiker over. Schud alles eens goed doorheen en bedek dan alles met het deeg.
  3. (Ik liet het hier een nachtje in de koelkast staan voor ik het bakte, dat kan dus ook, maar is niet nodig). Bak de cobbler dan 30 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/peach-cobbler/