Broccoli salade uit 'the green kitchen'
 
 
Ingredients
  • ½ broccoli per persoon als hoofdgerecht, ik gebruikte nu dus één grote broccoli
  • 100 gram granaatappelpitten
  • 2 à 3 eetlepels zonnebloempitten
  • 2 à 3 eetlepels rozijnen
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise (of vervang deze ook door yoghurt als je dat liever wil)
  • Peper en zout naar smaak
Instructions
  1. Snijd de broccoli in roosjes (de stengel kan je in de soep verwerken) en doe alles in een grote bak met deksel. Doe hier alle andere ingrediënten bij en sluit de doos. Schud alles goed door elkaar en je bent al klaar!
  2. Ik serveerde er deze keer een stukje zalm gebakken in boter bij met een beetje zeezout op, wat er heerlijk bij was!
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/brocolisalade-uit-the-green-kitchen/