Jummy crummy lemon cake
 
 
Ingredients
  • 110 gram zonnebloemolie
  • 270 gram suiker
  • 3 eitjes
  • 80 gram griekse yoghurt
  • Zeste van 1 citroen
  • 2 el citroensap
  • 200 gram zelfrijzende bloem
  • Snufje zout
  • AFWERKING
  • Bloemsuiker
  • Citroensap
  • Room
  • Schijfjes citroen
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Meng de suiker met de olie, voeg er dan één voor één de eitjes aan toe. Meng er de yoghurt onder, de zeste en het sap. Als laatste de bloem en het zout. Meng tot een glad beslag.
  3. Stort het beslag in een met bakpapier belegde cakevorm en bak de cake 60 min op 170°C (of tot een prikker er schoon uitkomt). Laat afkoelen.
  4. Meng intussen de bloemsuiker, room en citroensap tot je een dik, maar vloeibare frosting hebt. Werk af met een paar schijfjes citroen.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/jummy-crummy-lemon-cake/