Diepvriestaart met kriekenslagroom
 
 
Ingredients
  • 200 gram boudoirkoekjes
  • 250 ml room
  • 1 pot ingemaakte krieken (pot van 340 gram, op siroop)
  • 2 eetlepels bloemsuiker (of naar smaak)
Instructions
  1. Ik gebruik voor deze taart een cakevorm die ik bekleed met plastiek folie.
  2. De room meng je met de siroop van de krieken (hou de krieken apart) en de bloemsuiker tot een stevige slagroom. Leg dan een eerste laag boudoirkoekjes in de bakvorm en wissel af met een laag slagroom. Dit doe je tot de bakvorm vol is.
  3. PS: ik gebruikte in mijn taart ook de hele krieken, maar dat vonden we persoonlijk niet zo lekker. Mijn tip? Hou de krieken apart en serveer ze (warm gemaakt) bij de taart.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/diepvriestaart-met-kriekenslagroom/