Dutch baby pancake
 
 
Ingredients
  • 120 gram zelfrijzende bloem
  • 120 ml volle melk
  • 2 eitjes
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • Snufje zout
  • 2 eetlepels boter
  • Poedersuiker om af te werken
Instructions
  1. Doe alle ingrediënten (behalve de boter) in een blender en meng tot een glad beslag. Laat het beslag even rusten (zo'n 20 minuten)
  2. Zet je ovenbestendige pan of schaal in een oven van 220°C en laat hem mee opwarmen. Als je beslag klaar is om te gebruiken doe je de 2 eetlepels boter in de hete pan (voorzichtig) en roer je er een beetje mee zodat de boter overal zit. Giet er dan het beslag in. Zet de pan dan in de oven van 220°C en bak de pannenkoek zo'n 15 minuten (of tot deze mooi 'poefy' is en goudbruin). Serveer onmiddellijk.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/dutch-baby-pancake/