Klassieker: gevulde eitjes!
 
 
Dit receptje pas je gemakkelijk aan. Ik gebruikte hier 3 eitjes.
Ingredients
  • Gekookte eitjes
  • Mayonaise
  • Mosterd
  • Azijn
  • Peper & zout
  • Paprika poeder of cayenne
Instructions
  1. Doe je eitjes in een pannetje met koud water, breng aan de kook. Vanaf dat het water kookt zet je een timer op 5 à 6 minuten. Haal de pan van het vuur en laat er koud water over stromen.
  2. Pel de eitjes, snijd ze voorzicht doormidden en haal alle eigelen er uit. Doe deze in een kommetje en plet ze met een vork. Doe hier mayonaise, mosterd, azijn en peper & zout naar smaak bij (op 3 eigelen deed ik een klein theelepeltje mosterd en een eetlepel mayonaise). Meng tot een glad geheel en doe in een spuitzak met een gekarteld mondje. Spuit de vulling in de eiwitten en strooi er wat paprika poeder of cayenne over. Bewaar in de koelkast tot je ze serveert.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/klassieker-gevulde-eitjes/