Croiclairs
 
 
Eigenlijk weinig recept aan ... bereid alle onderdelen 's avonds voor en maak de broodjes 's morgens klaar, zo serveer je lekker verse croiclairs ;-)
Ingredients
  • Croissants (vers, uit de vriezer of zelfgemaakt)
  • Pudding (ik gebruikte Imperial, je hebt ongeveer een klein kopje pudding per croissant nodig), gebruik (zelfgemaakte) vanillesuiker i.p.v. gewone suiker en een vers vanillestokje
  • Donkere chocolade om af te werken
Instructions
  1. Maak je pudding volgens het pakje, maar voeg vanillesuiker toe in plaats van gewone suiker en schraap een vanillestokje leeg in de melk. Als de pudding klaar is laat je hem volledig afkoelen.
  2. Snijd je croissant in, doe je pudding in een spuitzak en spuit een dikke laag pudding tussen de croissants. Smelt je chocolade au bain marie en verdeel de chocolade over de broodjes. Klaar!
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/croiclairs/