Pannenkoekentaart met Nutella frosting
 
 
Ingredients
  • PANNENKOEKEN
  • 1 liter volle melk
  • 4 eitjes
  • 400 gram bloem
  • 80 gram gesmolten boter
  • Snufje zout
  • 2 eetlepels vanille suiker
  • FROSTING
  • 400 gram hazelnootpasta (type Nutella)
  • 400 gram zachte boter
  • 200 gram roomkaas
  • AFWERKING
  • Verkruimelde chocolate chip cookies
Instructions
  1. Doe alle ingrediƫnten voor de pannenkoeken in een blender en bak de pannenkoeken in een grote pan. Laat afkoelen.
  2. Doe alles ingrediƫnten voor de frosting in een beslagkom en klop fluffy.
  3. Stel de taart samen: smeer op elke pannenkoek een laag frosting en leg er een andere pannenkoek op. Herhaal tot ze op zijn. Als laatste smeer je een dikkere laag (minder kort tegen de rand) op de pannenkoek en strooi je er de koekjes over. Bewaar in de koelkast.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/pannenkoekentaart-met-nutella-frosting/