Rabarbercello
 
 
* Ik heb zelfgemaakte suikersiroop in een grote fles klaarstaan in de koelkast (voor cocktails e.d.). Je kan dit gemakkelijk zelf maken door een gelijk deel suiker in een gelijk deel water op te lossen. Dit kan je een heel tijd in de koelkast bewaren. Je kan suikersiroop ook gewoon in de supermarkt kopen.
Serves: 750ml
Ingredients
  • 1-2 dikke stengels rabarber
  • 500ml wodka
  • 250ml suikersiroop*
Instructions
  1. Was de rabarber en snijd hem in stukken. Doe hem in een pot met de 500ml wodka. Laat dit 3 weken trekken (in een berging of een plekje in de keuken). Na 3 weken voeg je de suikersiroop toe en laat je het geheel nog eens 1 week trekken. Giet dan je rabarbercello (zonder de stukken rabarber, je kan het geheel even zeven) in een fles en bewaar in de vriezer of koelkast. Enjoy!
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/rabarbercello/