Banaantje de voorste
 
Prep time
Cook time
Total time
 
Serves: 1 bananenbrood
Ingredients
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eitjes
  • 150 gram amandelmeel (of ander meel naar keuze)
  • 2 theelepels bakpoeder
  • ongeveer 150 gram 'toevoeging', zoals chocolade, gedroogd fruit, appeltjes, zaadjes, …
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 175°C
  2. Pureer de bananen met een staafmixer tot een papje. Mix er 1 voor 1 de eitjes onder.
  3. Spatel er dan het meel en het bakpoeder onder tot je een glad geheel krijgt.
  4. Doe er nu je gedroogd fruit, zaadjes, chocolade, … onder.
  5. Spatel alles in een cakevorm en bak het bananenbrood 45 minuten in de oven van 175°C.
  6. Smakelijk!
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/banaantje-de-voorste/