Granola 2.0
 
 
Serves: 2 grote glazen potten
Ingredients
  • 250 gram honing
  • 6 eetlepels (ontgeurde) kokosolie
  • 500 gram havermout
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 2 eetlepels kaneel
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 2 eetlepels kokosbloesemsuiker of bruine suiker
  • 1 eetlepel vanillepoeder
  • Snuf zeezout
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 150 gram gemengde (ongezoute) noten
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 175°C
  2. Smelt de honing samen met de kokosolie in een grote pot.
  3. Doe de havermout, de kruiden, de zaadjes en de in stukken gesneden noten erbij en meng tot alles een laagje honing/olie heeft.
  4. Verdeel over 2 bakplaten met bakpapier.
  5. Bak 5 minuten, schep om en bak dan nog 10 minuten.
  6. Laat de granola VOLLEDIG AFKOELEN IN ZIJN GEHEEL
  7. Breek hem dan in kleinere stukken en bewaar in een goed afgesloten pot.
Recipe by ... van karolien at http://www.vankarolien.be/recepten/granola-2-0/